Airlie Beach
Het mooie van reizen is dat je geen plan hoeft te volgen. Ik ga voorlopig niet naar Cairns maar ik blijf hangen in Airlie Beach, aangezien mijn Belgische schone 8 april langskomt. Ik heb inmiddels mogelijk werk gevonden in de haven als schoonmaker van boten. Momenteel verblijf ik in Airlie bij een local. Ik was daar aangekomen na mijn whitsundays zeiltocht. Op dat moment zaten daar een paar Duitsers, waaronder een dude die voor de special forces werkt in Duitsland. Goeie verhalen gehoord van hem. Nadat ik daar een paar dagen was, vroeg mijn host of ik op zijn huis en zijn hond kon passen, aangezien hij een week op vakantie gaat. Een week gratis accomodatie en eten is moeilijk af te wijzen! Ik zit dus momenteel ergens in een huis in de heuvels 10km van Airlie Beach. Ik hoop volgende week een andere host te vinden in het dorp zelf, moet gaan lukken! Mijn plan is nu om vanaf 20 april langzaam richting het noorden te reizen, om uiteindelijk 29 april op het vliegveld te staan voor de vlucht naar Bali. Maar wie weet verandert mijn plan nog!
Het weer is sinds 3 dagen heel erg goed!
Zo, gaat allemaal goed dus daar. Go with the flow ! Leuk dat je bezoek krijgt :-)
Lekker relaxed zo, en eindelijk mooi weer, wat wil je nog meer? Geniet van alles wat je doet, leuk je vanmorgen even op facebook te treffen! Dikke kus mama xxxx
Wij wensen je nog veel plezier doe voorzichtig! Oma Truus
Hoi Jasper,
Weer met veel plezier je laatste reisverslag gelezen.
We zijn iedere keer weer benieuwd naar je
avonturen. Ben je nu in de buurt van de Great
Barriere Rif? We horen het verder wel.
Blijf alert en pas goed op jezelf.
Groetjes opa en oma.
Lees je blog zeker hoor. Ga je nog kite surfen?
Volg je op de voet! Leuk om je verhalen te lezen, en dat je 't zo naar je zin hebt :) xxx
Leuk om je blog te lezen.
Heel veel plezier nog met reizen!