JasperB.reismee.nl

Brisbane

Zit inmiddels alweer een paar dagen in Brisbane. Ik moest vrijdag wat dingen doen in de stad, zoals een usb-kabel halen om mijn camera weer te kunnen opladen. Daarnaast moest ik ook wat bankzaken regelen en wat andere dingen doen. Al met al was ik er wel een dag aan kwijt ongeveer. In de avond rondgekeken in de stad. Was daar met een Nederlandse gast, was wel lachen. Gister mijn tour langs de oostkust geboekt. In Noosa ga ik 3 dagen kanoen, daarna naar fraser Island voor 3 dagen en vervolgens naar de Whitsundays op een zeilboottocht ook voor 3 dagen.
Het kostte wel wat geld, maar dit soort dingen moet je gewoon gedaan hebben als je de oostkust gaat doen.
Gistermiddag opgepikt door mijn eerste host van het couchsurfen. Allemaal studenten, die net klaar zijn met hun studie of nog in hun laatste jaar zitten. Hele aardige gasten.. Ze zijn allemaal rugbyfans , dus gisteravond met hun naar een rugbywedstrijd geweest, Brisbane tegen Melbourne. Leuk om een keer gezien te hebben! Daarna zijn we direct vanuit het stadion de kroeg ingedoken. Mooie avond gehad!
Nu zit ik hier met een goeie kater, wachtend tot mijn volgende host wat van zich laat horen.

mama

He kanjer, heerlijk je even gezien te hebben met skypen, je zag er goed uit!! Veel plezier met je tour, ben nu al benieuwd naar de foto's!! Kijk goed uit, en we bellen donderdag weer!! Dikke kus van ons allemaal xxxxxxxx