Laatste dagen in Sydney
Het weer in Sydney is echt heel slecht. Het is nu al de natste zomer van de afgelopen 50 jaar. Ik begin hier nu na anderhalve week in een soort dagelijkse routine te komen. Uitbrakken, uitbrakken, de stad in, chillen, goon drinken, dronken zijn, slapen. Maar gelukkig kan ik dinsdag mijn biezen pakken en verkassen naar Nieuw-Zeeland. Een maand roadtrippen en stoppen op de mooiste plekken van Nieuw-Zeeland, ik kijk daar ontzettend naar uit. De komende dagen ga ik waarschijnlijk 'random' toeristische dingen doen in de stad. Vandaag ga ik in ieder geval naar het Sydney Wildlife en Aquarium. Als het komend weekend nog mooi weer wordt dan ga ik ook nog de sydney tower bezoeken.
He lieverd, jammer van het weer, maar zo te lezen vermaak je je nog prima! Hopelijk gaat het weer wat beter met je vinger! Hier in Nederland wordt het steeds kouder, ze hebben het zelfs over -10 graden of nog kouder s'nachts! Ik vind trouwens dat je erg leuk je verhaal steeds schrijft, echt een genot om te lezen!! Nog veel plezier, en binnenkort weer een keer skypen??? Dikke kus xxxx mama